Skip links
Inhoud

Individuele versspecialisten kunnen gebruik maken van onze producten en diensten met een VPNL_Detail of VPNL_Detail Compleet pakket. Deze pakketten worden ingericht op de wensen van de ondernemer en aangepast aan de eigen huisstijl. Specialisten die aangesloten zijn bij een formule maken gezamenlijk gebruik van de producten en diensten van VersPlatform Nederland.

Met inmiddels ruim 1.600 ondernemers, individueel én formules, als klant werken wij dagelijks diverse individuele en gezamenlijke acties uit. Deze acties variëren van een verbouwingsactie tot een actie voor de geboorte van een baby-versspecialist. Wij nemen u daarbij het schrijven, vormgeven en drukken uit handen, zodat u als versspecialist zich kunt richten op de dingen waar u goed in bent.

Voorbeelden van communicatiemiddelen zijn spaarkaarten, persberichten, flyers, instore dia’s en spandoeken. Onze vormgevers ontwerpen graag unieke communicatiemiddelen voor u. Neem voor persoonlijk advies contact op via telefoonnummer 033 495 30 34 of mail naar info@versplatformnederland.nl.

Bedrijf in beeld: Bakker Koos van Eijndhoven


Snelkoppelingen