Skip links
Inhoud

Schermen in de winkel bieden zoveel meer vrijheid in uw communicatie. En u als versspecialist heeft altijd een goed verhaal. Met beelden, filmpjes, flash video`s en bewegende dia`s onderschrijft u eenvoudig uw specialisme, vertelt u de klant waarvoor ze nog meer bij u terecht kan en geeft u de klant een kijkje achter de schermen.

Flexibiliteit

Een instore systeem biedt u veel flexibiliteit. U speelt dagelijks eenvoudig in op actuele zaken en situaties. Zo koppelt u eenvoudig uw boodschap aan het actuele weer, vertelt u op een leuke manier welke medewerker jarig is, maar geeft u ook bewust richting aan de verkoop van uw assortiment. Bewezen succesvol, gebruiksvriendelijk en gemakkelijk online te beheren!

Inspiratie


 
 

Boodschap
Bedenk vooraf wanneer u welke boodschap wilt vertellen. Laat u de actuele reclame`s voorbij komen of wijs uw zaterdagklant op de weekstarters. Op de drukke dagen mag een presentatie best langer duren. En heeft u te maken met piekmomenten in uw winkel (door een broodjes- of maaltijdencorner), dan is het goed uw presentatie daarop aan te passen.

Interactieve sjablonen (optioneel)
Hoeveel klanten staan bij u in de winkel met een mobieltje in de hand? Nog even snel een nieuwssite bezoeken of het weerbericht checken. U kunt deze nieuwsjagers een plezier doen door interactieve sjablonen op uw winkelscherm(en) te presenteren. Laat actuele informatie zien van: Nu.nl, Buienradar, Facebook, Twitter, Treintijden, Ad.nl, Telegraaf.nl en Dichtbij.nl.

Samenwerking

Het instore systeem biedt de meest eenvoudige manier om samen te werken met uw collega versspecialist in de buurt. Met het systeem kunt u uw dia’s ook plaatsen op de schermen bij uw buurman. Door bij elkaar op de schermen de trekkers te communiceren, motiveert u de klant om een bezoek aan uw winkel te brengen.

Meer weten?
Vraag hier ons instore communicatie informatieblad aan!


Snelkoppelingen