Skip links
Inhoud

Instore communicatie

Met instore communicatie via schermen in de winkel kunt u klanten informeren en inspireren. Bijvoorbeeld met filmpjes, smakelijke foto's, aanbiedingsdia's of het weerbericht. Vanaf iedere locatie met internet kunt u uw presentaties beheren, waardoor u flexibel bent en kunt inspelen op actuele situaties. Ons systeem is bewezen succesvol, gebruiksvriendelijk en gemakkelijk online te beheren.

Interactieve sjablonen
Met interactieve sjablonen op uw scherm doet u nieuwsjagers een plezier. Voor € 50,- per jaar krijgt u de volgende sjablonen: Nu, Buienradar, Facebook, Twitter, Treintijden, Ad, Telegraaf en Dichtbij. Ook worden er jaarlijks een aantal themasjablonen beschikbaar gesteld.

Verssamenwerking
Maakt uw verscollega in de buurt ook gebruik van ons instore systeem? Dan kunt u de systemen koppelen en dia's van elkaar publiceren. Motiveer hiermee uw klanten ook naar uw verscollega te gaan! 

  

Nieuw! Er zijn sjablonen beschikbaar voor de Tour de France 2014. Houd uw klanten (en uzelf) op de hoogte van deze spannende wielerronde en klik hier om direct interactieve sjablonen te bestellen.

Klik hier om direct informatie
en prijzen aan te vragen.


Snelkoppelingen