Skip links
Inhoud

Het is steeds lastiger om de aandacht van uw klanten vast te houden. Vandaar dat lokale marketing met de dag belangrijker wordt voor versspecialisten. U bent de enthousiaste vakman die dagelijks verse en ambachtelijke producten aanbiedt. Daarin schuilt een prachtig verhaal die iedereen in uw omgeving moet horen. Met een gerichte lokale marketingactie vestigt u wederom de aandacht op uw specialisme!

Spaaracties
Er zijn veel mogelijkheden om uw eigen spaaractie op te zetten. Of het nu gaat om een doorlopende spaarkaart, een spaarkaart om een product uit te lichten, gericht op een seizoen of om een jubileum te vieren. Handig om mee te geven vanuit de winkel of om lokaal te verspreiden. U zult merken dat uw klanten vaker komen om een volle spaarkaart te krijgen!

Folders en flyers
Wilt u zich richten op het werven van nieuwe klanten? Speciale productacties promoten? Of een unieke feesteditie uitbrengen bij uw jubileum? Onze vormgevers maken van uw wildste ideeën prachtige folders en flyers. Door knipbonnen of scheurkaarten toe te voegen creëert u nog meer attentiewaarde. Geef het direct mee aan uw vaste bezoekers of creëer meer bereik met lokale verspreiding.

Advertenties
Een advertentie in uw lokale krant of huis-aan-huisblad is zeker aan te raden. Vooral als u regelmatig adverteert, vergroot u de naamsbekendheid van uw winkel. U kunt advertenties inzetten om uw weekaanbiedingen te presenteren, het verhaal achter uw bedrijf te communiceren en bezoekers uit te nodigen voor uw proeverij of openavond.

Posters
Vergeet ook niet om uw bezoekers binnen en buiten de winkel te informeren met posters. Zo blijkt dat klanten het waarderen om direct actuele acties en seizoensproducten te kunnen bekijken. Wij kunnen uw poster opmaken in alle gewenste formaten. Zodoende kunt u meteen de posters ophangen, in uw kliklijst stoppen of in uw buitenbord plaatsen.

Gezamenlijke acties
Profiteer van samenwerking met versspecialisten bij u in de buurt. Wij ontwikkelen vaak gezamenlijke acties voor slagers, groentemannen, bakkers en visspecialisten. Hierin is nog veel lokale winst te behalen, omdat u als versspecialisten samen sterk staat tegen de concurrentie en ook nog eens de kosten van de actie deelt.

Inspiratie
Naast al deze spaaracties, folders, flyers, advertenties en posters is er natuurlijk nog veel meer mogelijk. Neem contact met ons op voor een unieke marketingactie op maat!


Snelkoppelingen