Skip links
Inhoud

Over VersPlatform Nederland
VersPlatform Nederland is ontstaan vanuit de gedachte dat versspecialisten zich als collectief sterker kunnen profileren. Versspecialisten versterken elkaar en gezamenlijk kan er een vuist gemaakt worden. ‘Het geheel is sterker dan de som der delen’. Zonder uiteraard het lokale en individueel onderscheidende aspect uit het oog te verliezen.

In 2007 is VersPlatform Nederland opgericht vanuit de Vereniging van Keurslagers. Wij zagen namelijk dat versspecialisten te maken kregen met dezelfde uitdagingen. Hoe houd ik mijn omzet vast of, nog beter, hoe breid ik deze uit? Hoe maak ik bestaande klanten loyaler? En hoe krijg ik nieuwe klanten naar de winkel? Voor de Keurslagers hadden wij al passende antwoorden op deze vragen. Met VersPlatform Nederland kunnen wij creatieve oplossingen aanbieden aan versspecialisten uit alle versbranches.

Wij zijn de specialisten in versmarketing! Zodoende ontwikkelen wij marketingcampagnes voor landelijke formules, zoals: Uw Slager, De Echte Bakker, De Echte Groenteman, Visgilde en Kwalitaria. Hiervoor ontwikkelen wij landelijke acties, themapakketten, websites en sfeermaterialen. Wist u dat wij hiervoor altijd afstemming zoeken met versspecialisten uit de branche? Samen met de klankbordgroepen en commerciële commissies komen wij tot de beste marketingcampagnes.

Daarnaast kloppen individuele versspecialisten bij ons aan voor lokale marketingacties. De acties variëren van een advertentie, stempelkaart, instore dia tot een compleet marketingjaarplan met maandelijks wisselende activiteiten. Wij denken graag met u mee en vrijwel alles is mogelijk! Vertel het verhaal achter uw producten en toon uw specialisme. U bent de gepassioneerde vakman die iedere dag de lekkerste producten aanbiedt. Dus laat geen kans onbenut om dat duidelijk te maken!

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

Algemene voorwaarden
Goederen en diensten worden geleverd volgens de algemene voorwaarden die onder nummer 32125461 bij K.v.K Gooi- en Eemland gedeponeerd zijn. Klik hier voor onze algemene voorwaarden.


Snelkoppelingen