Skip links
Inhoud

Hoe compleet wilt u het hebben? Met onze marketingmodules grijpt u de aandacht van uw klanten en vestigt u de aandacht op uw specialisme. Zowel online als offline kunt u snel en simpel productinformatie, aanbiedingen of recepttips delen met uw klanten. De handige marketingmodules zijn eenvoudig te beheren via een gebruiksvriendelijk online portaal (extranet). Hierdoor is uw informatie altijd beschikbaar en kan er niets verloren gaan. Bovendien vindt u hier handige marketingtips, campagnevoorbeelden en relevant nieuws uit uw branche.

Wat is er allemaal mogelijk?

Online Marketing

1. Website
Een professionele website is hét online visitekaartje van uw bedrijf. U ontvangt een volledig vormgegeven website die u gemakkelijk zelf kunt vullen met informatie over uw producten, diensten en winkel.

2. Mailingmodule
Verstuur digitale nieuwsbrieven om op een goedkope en snelle manier om klantcontact te onderhouden. Ideaal om klanten te informeren over een actie of nieuw product.

3. Webshop
Winkelen wanneer het uitkomt, 24 uur per dag en 7 dagen per week. Met uw webshop biedt u klanten dit online winkelgemak!

4. Online adverteren
Vergroot uw online vindbaarheid met Google advertenties. U wilt toch ook in beeld komen bij zoekopdrachten op internet?

5. Videoclips
Korte video lmpjes zijn de online trend van het moment. Laat zien wat uw bedrijf uniek maakt in een professionele videoclip van twee minuten.

Winkelpromotie

6. Instore Communicatie
Inspireer en informeer uw klanten op het moment dat zij in de winkel zijn met aanbiedingen, smaakvolle sfeerbeelden of recepttips. Bewezen succesvol, gebruiksvriendelijk en gemakkelijk online te beheren!

7. Drukwerkmodule
Eenvoudig zelf uw prijskaartjes, posters en advertenties maken? In onze online drukwerkmodule kunt u heel flexibel uw eigen aanbiedingsmaterialen maken.

8. Creatieve Marketingcampagnes
Lokale marketing wordt met de dag belangrijker voor versspecialisten. Samen met u realiseren wij een opvallende en effectieve marketingactie om de aandacht van uw klanten te grijpen.

Iets voor uw bedrijf?
Geen enkel bedrijf is hetzelfde! Wij kijken samen met u naar de beste oplossing voor uw bedrijf. Op die manier beschikt u over de juiste marketingmodules voor uw situatie. Twijfel dus niet langer en neem contact met ons op voor meer informatie.






Snelkoppelingen