Skip links
Inhoud

Slagerij BeerensWij stellen u graag voor aan Twan Beerens (37 jaar), de vierde generatie uit een echte slagersfamilie. Twan is een gepassioneerde slager en ondernemer met een duidelijke visie. Hij laat zich leiden door een gezond verstand en zijn gevoel. “De passie moet van binnenuit komen, als die er niet is wordt het niets” motiveert Twan.

Twee jaar geleden opende de volledig vernieuwde slagerij van Beerens in Best. Een paar jaar oriënteren, kijken, luisteren en keuzes maken ging hieraan vooraf. Twan was destijds de eerste detaillist die koos voor het volledige dienstenpakket van VersPlatform Nederland. Met dit pakket maakt hij gebruik van  een instore communicatiesysteem en wordt de prijskaartenmodule en website verzorgt.

“Met de instore schermen kan ik naast mijn aanbiedingen en specialiteiten ook promotiefilmpjes en aantrekkelijke productpresentaties laten zien. Alles is gemakkelijk te bedienen via het moderne en gemakkelijk bedienbare online communicatiesysteem. Dit sluit naadloos aan bij onze wensen” besluit Twan Beerens.


Snelkoppelingen