Skip links
Inhoud

Slagerij Beerens

Eigenaar Twan Beerens van Slagerij en Traiteur Beerens uit best is de vierde generatie uit een echte slagersfamilie. Hij is een gepassioneerde slager met een duidelijke visie. Hij laat zich leiden door een gezond verstand en zijn gevoel. “De passie moet van binnenuit komen, als die er niet is wordt het niets” motiveert Twan.

Een aantal jaar geleden opende de vernieuwde slagerij van Beerens in Best. Hier gingen een paar jaar oriënteren, kijken, luisteren en keuzes maken aan vooraf. Destijds was Twan de eerste individuele slager die koos voor het volledige dienstenpakket van VersPlatform Nederland. Hiermee maakt hij gebruik van instore communicatie, de drukwerkmodule en heeft hij een persoonlijke website www.beerensslagerijentraiteur.nl

“Met de instore schermen kan ik naast mijn aanbiedingen en specialiteiten ook promotiefilmpjes en aantrekkelijke productpresentaties laten zien. Alles is gemakkelijk te bedienen via het moderne en gemakkelijk bedienbare online communicatiesysteem. Dit sluit naadloos aan bij onze wensen” besluit Twan Beerens.


Snelkoppelingen